Kneipp Köszönöm
Fürdősó
60 g

"Köszönöm" fürdősó.

Ne csak azért mondj köszönetet, mert nem teszed eleget? Mi sem jobb eszköz rá, mint a Kneipp Köszönjük fürdőkristály tápláló napraforgóolaj kivonattal és a palmarosa természetes illóolajával. A virágos-napos illat és a vidám sárga vízben vidám fürdőhangulatot varázsolnak és megdobogtatják a szívedet. Mert a köszönet boldoggá tesz!

Alkalmazás: A tasak feltépése után, öntsd a fürdőkristályt a 36-38 fokos fürdővízbe és várj, amíg teljesen feloldódik! Az optimális hatás eléréséhez 10-20 percnyi fürdőzés ajánlott. 1 fürdéshez elegendő. A kristály ne kerüljön kapcsolatba érzékeny felületű tárgyakkal!

*A Villeroy&Boch (www.villeroy-boch.com) cég által tesztelve. A kristályok oldódásának vizsgálata. Az adagolás mennyiségétől függően habképződés lehetséges.

540Ft

Kneipp Köszönöm
Fürdősó
60 g

Cikkszám: 915873 Kategóriák: , ,

Összetevők:

Sodium Chloride, Parfum (Fragrance), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Cymbopogon Martini Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Limonene, Geraniol, Polysorbate 20, Glycine Soja (Soybean) Oil, Tocopherol, CI 15985, CI 19140.

Kapcsolódó termékek
10.000 Ft felett ingyenes szállítás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram