Kneipp Naturkind Csillagpor pattogó fürdőkristály 60G

Merüljön el gyermeke egy galaktikus kalandba a Kneipp naturkind Csillagpor pattogó fürdőkristályaival. Egy varázsütésre, kékre színezi a vizet a kozmikus csillagpor. A gyümölcsös ribizli illatú fürdő kellemes érzést kelt a bőrön, miközben nagyszerű utazásokról álmodozhat a csillagos égen. Hallod a csillagpor recsegését a vízben? A szín és a pattogó fürdővíz az érzékek számára is élménnyé varázsolja a fürdőzést! A Kneipp® naturkind termékeket kifejezetten gyermekeink számára fejlesztettük nagy szeretettel. Ideális kombinációja a gyengéd tisztálkodásnak és a szórakozásnak – 3 éves és annál idősebb gyermekek számára.

990Ft

Kneipp Naturkind Csillagpor pattogó fürdőkristály 60G

Összetevők:

Sodium Chloride, Sucrose, Hydrolyzed Corn Starch, Parfum (Fragrance), Sodium Methyl Oleoyl Taurate, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Lactose, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Carbon Dioxide, Glycerin, Aqua (Water), Sodium Sulfate, CI 42051.

Kapcsolódó termékek
10.000 Ft felett ingyenes szállítás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram