Kneipp Naturkind Unikornis pattogó fürdőkristály 60G

Utazz át a szivárványon egy varázslatos világba a Kneipp naturkind unikornis pattogó fürdőkristályaival. A varázslatos unikornis por, varázsütésre rózsaszínné varázsolja a vizet. A gyümölcsös eper illatú fürdő kellemes érzést kelt a bőrön, miközben izgalmas kalandokról álmodozik a csillogó unikornissal. Hallod, hogy az unikorni por recseg a vízben? A szín és a pattogó fürdővíz az érzékek számára is élménnyé varázsolja a fürdőzést! A Kneipp® naturkind termékeket kifejezetten gyermekeink számára fejlesztettük nagy szeretettel. Ideális kombinációja a gyengéd tisztálkodásnak és szórakozásnak – 3 éves és annál idősebb gyermekek számára.

990Ft

Kneipp Naturkind Unikornis pattogó fürdőkristály 60G

Összetevők:

Sodium Chloride, Sucrose, Hydrolyzed Corn Starch, Parfum (Fragrance), Sodium Methyl Oleoyl Taurate, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Lactose, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Carbon Dioxide, Glycerin, Aqua (Water), Sodium Sulfate, CI 16185.

Kapcsolódó termékek
10.000 Ft felett ingyenes szállítás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram